Jouluterveiset Lieksasta

Pitkän vuoden päätteeksi päästiin kuin päästiinkin viettämään pienimuotoinen pikkujoulu. Glögiä ja pipareita päästiin maistelemaan väljästi Moisionkadun ryhmätilassa, samalla kun kuuntelijat nauttivat livemusiikista.

Mukavan iltapäivän aikana jutusteltiin myös vapaaehtoistoiminnasta. Paikalle saapuneet Pohjois-Karjalan mielenterveydentuki ry:n Toiminnan johtaja Anni Pesonen ja Hallituksen jäsen Juha Myller toivat mukanaan ehdotuksen että paikkakunnalla aloittaisi vepaaehtoisryhmä, joka voisi kahvitella, ja tehdä tutustumisreissuja, siis pientä mukavaa yhdessäoloa.

Ajatus sai kannatusta, ja lähtee käyntiin kevään aikana. Kannattaa siis seurata ilmoittelua Facebookissa ja Lieksan Miepän ilmoitustauluilla.

Porukkaa Moisionkadun ryhmätilassa.

Lieksaan on tulossa myös naisten vertaistukiryhmä, joka alkaa torstaina 27.1. Ryhmässä on tarkoitus käsitellä asioita luottamuksellisesti, joten siitä muodostuu ajanoloon suljettu ryhmä, mutta alussa kaikki aiheista kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita. Lisätietoja ja ilmoittautumisen voi tehdä sähköpostiin. [email protected]